June 15, 2009

Spre nicaieri


Esti o tipa cool. Ai un apartament cool si conduci o masina supercool. Freza ta e cool de cele mai multe ori. Cand nu mai e, lasi totul balta si o refaci si mai cool. Porti numai haine cool. Pentru asta faci saptamanal sau chiar zilnic revizuirea dulapurilor -evident, dulapuri cool- si te descotorosesti urgent de tot ce e expirat. Gentile, pantofii si telefoanele tale sunt cool. Frigiderul tau e foarte cool. Chiar si ceasul desteptator e cat se poate de cool.

Ai un job cool si niste colegi si mai cool. Seful tau insa ii intrece pe toti. E atat de cool, incat pana si tu, tipa cool, il invidiezi in secret.

Prietenele tale sunt destul de cool. Atat cat sa nu te epateze. Cand va intalniti, tu si prietenele tale, discutati idei cool. De fapt trancaniti despre trenduri cool, disecati scandalurile cele mai cool din showbiz si gesticulati cat mai mult si cat mai cool. Cand epuizati toate subiectele cool, faceti o sesiune de shopping -numai shopping cool, evident- si apoi dati iama in cluburile cele mai cool.

Tarziu in noapte, te intorci la apartamentul tau cool, in masina ta supercool, cu freza gata-gata sa nu mai fie cool, la dulapurile, hainele, gentile, pantofii si telefoanele tale cool. Deschizi frigiderul foarte cool si il inchizi apoi pentru ca ora tarzie nu-ti permite sa iei nici macar un sfert de imbucatura. Nu pui sa sune ceasul desteptator atat de cool fiindca nici nu concepi sa nu-ti faci somnul de frumusete. In tot cazul, nu-i asa o nenorocire daca intarzii la servici. Doar ai un job cool si niste colegi si mai cool. In plus, seful tau e cel mai cool. Ce rost ar avea sa-ti faci griji? Doar esti o tipa cool...

2 comments:

cory said...

=))))) ROFL :)))) :))))

Dora said...

Muahahaha! Ce tare ii! :))